Now Reading
Maxis Lancar Tawaran Peranti 5G Dengan RM49 Sahaja

Maxis Lancar Tawaran Peranti 5G Dengan RM49 Sahaja

Sementara itu, pelanggan Maxis sedia ada dan baharu yang mendaftar untuk pelan Maxis Home Fiber 300Mbps juga boleh menikmati tawaran hebat pada TV pintar Samsung 65’’.

Jangan lupa follow channel Telegram TRPbm untuk updates terkini, relevan dan menarik!


Maxis, melalui kempen 5G Device Sale, bakal melancarkan tawaran menarik pada rangkaian terluas peranti 5G dengan hanya RM49.

Mulai 4 November, rakyat Malaysia akan dapat menikmati tawaran ini dengan pelan Maxis Postpaid 98 dan 128, serta 40GB internet percuma dengan melanggan pelan Hotlink Postpaid 60.

Kami teruja untuk membawa jualan peranti 5G kami kepada semua di Malaysia. Ini adalah peluang menarik bagi pelanggan mendapat peranti 5G terkini dengan harga berpatutan sebelum menikmati perkhidmatan terbaik Maxis 5G yang akan tersedia tidak lama lagi. Pelanggan baharu dan sedia ada boleh memilih daripada rangkaian telefon pintar dan peranti rumah terkini, yang disertakan dengan pelan pascabayar dan fiber kami. Matlamat kami sentiasa untuk membolehkan pemilikan mudah dan akses yang lebih besar untuk memenuhi gaya hidup pengguna yang semakin digital.

Loh Keh Jiat, Ketua Pegawai Pemasaran Maxis.

Sementara itu, pelanggan sedia ada dan baharu yang mendaftar untuk pelan Maxis Home Fiber 300Mbps juga boleh menikmati tawaran hebat pada TV pintar Samsung 65’’.

Pelanggan boleh menantikan inisiatif lebih menarik dalam beberapa minggu akan datang, termasuk peluang menakjubkan untuk menikmati acara sukan global yang akan datang.

Nantikan maklumat lanjut mengenai 5G Device Sale dan pelan yang ditawarkan di LINK INI mulai 4 November 2022.

BACA JUGA: Maxis eKelas Terus Sediakan Peluang Demi Tingkatkan Prestasi Akademik


Kongsi cerita menarik dan terkini bersama kami di media sosial TRPbm: FacebookTwitter, dan Instagram.

Get more stories like this to your inbox by signing up for our newsletter.

© 2024 The Rakyat Post. All Rights Reserved. Owned by 3rd Wave Media Sdn Bhd