Now Reading
Raya PKP? Netflix Malaysia Sajikan Kenduri Filem & Siri Menarik Sempena Aidilfitri. Best!

Raya PKP? Netflix Malaysia Sajikan Kenduri Filem & Siri Menarik Sempena Aidilfitri. Best!

Filem dan siri-siri yang dikeluarkan oleh Netflix Malaysia kali ini sememangnya akan membuatkan anda mengimbau kenangan lama. Rindu!

Siti Murni

Jangan lupa follow channel Telegram kami untuk berita dan cerita terkini yang baru dan menarik!


Buat kali keduanya, segelintir rakyat Malaysia bakal berada di bawah Perintah Kawalan Pergerakan (PKP 3.0). Dan semestinya tak dapat beraya semeriah dahulu.

Sedih, tapi nak buat macam mana. 🙁

Tapi tak mengapa, ini merupakan salah satu langkah untuk mengurangkan penularan wabak pandemik Covid-19 daripada terus merebak. Think positive, stay negative, okay?

Netflix bawa ‘kenduri’ filem dan siri menarik buat anda menjelang Aidilfitri!

Kredit: Rojak Daily

Untuk korang yang tak tahu nak buat apa Hari Raya nanti, bolehlah luangkan masa dengan menonton filem dan siri-siri menarik yang bakal disajikan oleh Netflix Malaysia.

Mana tidaknya, nak beraya pun keluarga dan sanak-saudara duduk nun jauh di sana. Terpaksalah duduk di rumah tengok movie je.

Antara filem dan siri menarik yang boleh korang tonton:

Kredit: Netflix Malaysia/Twitter
Kredit: Netflix Malaysia/Twitter
Kredit: Netflix Malaysia/Twitter
Kredit: Netflix Malaysia/Twitter

Banyak betul yang menarik. Kalau macam ini, duduk rumah hari-hari pun tak terasa bosan.

Lihat koleksi penuh di http://netflix.com/ramadan.


Kongsikan cerita menarik dan terkini bersama kami di media sosial TRP: FacebookTwitter, and Instagram.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =

© 2021 The Rakyat Post. All Rights Reserved. Owned by 3rd Wave Media Sdn Bhd